Grafisk ensretning på Social medier

PERFORMANCE - OPTIMERING - BUNDLINIE

Hvordan producerer 9 kontorer, med 9 forskellige grafikere, ensartede annoncer?

Adecco havde brug for et redskab, som kunne ensrette virksomhedens stillingsopslag og samtidig spare Adecco tid og penge på at producere.

Adecco er blandt Danmarks bedste vikarbureauer. De annoncerer massivt efter arbejdskraft på sociale medier, men med 9 regionale kontorer fordelt landet over, var det grafiske udtryk ofte vidt forskelligt fra afdeling til afdeling.
Adecco havde med andre ord brug for et redskab som kunne ensrette virksomhedens stillingsopslag og samtidig spare Adecco tid og penge på at producere.

Banyo udviklede en online platform, hvorfra medarbejderne via login kan generere annoncer til brug på sociale medier på under 60 sekunder.

Alle annoncers layout styres via overordnet stylesheet, og alle titler er prædefinerede i systemet for at undgå stave og slåfejl. Et branche-opdelt billede bibliotek sikrer det rigtige udtryk, og sparer medarbejderen tid i processen.

Kun få klik senere kan medarbejderne downloade et jpg billede, som opfylder medie krav til de sociale tjeneste Adecco annoncerer på.
Adecco har siden 1/1 2019 produceret 356 stillingsopslag med Banyos platform.

jeppe

VIL DU VIDE MERE?
LAD OS TAGE EN
KOP KAFFE SAMMEN

JEPPE BØGEDE ANDERSEN

CREATIVE DIRECTOR / PARTNER

Andre cases

Tag et kig på vores andre cases - måske kan du se dig selv i en af disse?